fbpx

ÖPPET HUS 1 -3 april

Trosa Hot Yoga firar 5 år och det vill vi fira tillsammans med dig. Det gör vi genom att slå upp dörrarna till vårt öppna hus fredag till söndag 1 – 3 april. Under helgen kan du mingla med oss och dina yogakompisar, testa flera yogaklasser, prova på-behandlingar med våra terapeuter och ta del av förmånliga erbjudanden i studion.

Du är välkommen att komma precis som du är. Boka gärna in dig redan nu på klassen/klasserna du vill testa då det snabbt blir fullt. Du kan även komma som drop-in och se om det finns plats kvar. 

BLI MEDLEM - ERBJUDANDE

Kom igång med din yogapraktik. Nu får du som blir årsmedlem en yogamatta och handduk som gåva. Eller så kan du välja om du vill ha en månad gratis istället.

Gäller endast nya medlemmar och t o m 3 april 2022. Erbjudandet går endast att köpa hos oss fysiskt i studion.

hårMINERALanalys

Ta  reda på vad din kropp är uppbyggd av. Med mycket exakta metoder mäter hårmineralanalysen din kropps närings- och mineralstatus under de senaste månaderna. Vitaminer, mineraler, aminosyror och andra näringsämnen är livsviktiga för kroppens uppbyggnad och funktion. En hårmineralanalys kan hjälpa dig att förstå vilka näringsämnen du har brist på och kanske behöver addera som kosttillskott.

Under helgen 1-3 april får du 20% rabatt på en hårmineralanalys. Erbjudandet gäller om du köper behandlingen under helgen. Analysen kan du boka in längre fram.

 

Aktuella erbjudan gäller i studion 1-3 april 2022.

YOGIRAJ

Hitta dina nya yogatillbehör från Yogiraj. Vi har allt från yogamattor, block, ögonkuddar, handdukar och bälten – nu med 20% rabatt.

 

Aktuella erbjudan gäller i studion 1-3 april 2022.

ALPHA PLUS

Köp högkvalitativa kosttillskott från Alpha Plus nu med 25% rabatt.

 

 

Aktuella erbjudan gäller i studion 1-3 april 2022.

KAKAO- & KUNDALINICERMONI

FREDAG 1 APRIL  kl 17-19:30

I Nymånens energier samlas vi för att släppa taget om gammalt, göra plats för nytt och öppna våra hjärtan!
 
En kakaoceremoni kan hjälpa oss komma närmare klarhet och insikt.Kakaobönan är ett uråldrigt och traditionellt hjälpmedel för att öppna upp sitt hjärta och komma mer i kontakt med sin inre visdom. Vi börjar med hjärtöppnande kundaliniyoga.
Därefter serveras kakao och vi sjunger ett mantra tillsammans under tiden som kakaon sprider sig i kroppen. Sedan guidas deltagarna genom en chakraresa med trumma, Gong och andra instrument. Vi kommer även lägga ut instrument runt cirkeln så att de som vill kan plocka upp och delta. Efter resan serveras lite frukt och dadlar samtidigt som det är en frivillig ’sharing’.
Susanne Emilsson & Elisabet Kedziora håller i Ceremonin.
 

Pris: 350kr (inkl ceremoniell kakao* + fika), 250kr för medlemmar (med ett aktivt medlemskap).

Våra yogaklasser

I början kan det vara svårt att navigera och veta vilken yogaform man gillar. Här kan du läsa mer om de yogaformer vi har i vårt schema och utbud.

Första gången?

Om du inte har yogat tidigare kan det kännas läskigt att kliva in i en yogastudio. Här kan du läsa om vad du kan tänka på innan du kommer hit första gången och vad som gäller i studion.

Kurser

Som både nybörjare och erfaren yogi kan det ibland vara kul att förkovra sig lite extra och gå en kurs. Vi erbjuder kurser i bla Gravidyoga, Mamma & Bebisyoga, Barnyoga och Introduktionskurs till yoga i allmänhet.

välkommen som årsmedlem
FÖR 990KR/MÅN

Då ingår alla klasser i studion, alla livesända klasser online, alla förinspelade klasser i vårt innehållsbibliotek, samt alla klasser utomhus under sommaren. Man får frysa kortet en gång utan någon speciell anledning (minst 2 veckor & max 2 månader), och självklart även om man skulle bli skadad eller långtidssjuk.