fbpx

Första gången

Tänk på det här

Att tänka på innan ditt första pass i studion:

  • Kom minst 15 min innan klassen börjar första gången så att du hinner registrera dig och få det du behöver. Yogamatta och handdukar finns att hyra om man inte vill ta med själv. På de varmare passen kan man behöva en handduk att ha ovanpå mattan när man yogar.
  • Ta gärna med en vattenflaska men försök att ha en bra vätskebalans redan innan passet (gäller speciellt de varmare passen när vi svettas mycket). Undvik att dricka alldeles för stora mängder vatten precis innan eller under passet. För mycket vätska i magen kan göra att det blir obekvämt att röra på sig.
  • Av samma anledning, undvik att äta ett stort mål mat precis innan passet. Vissa mår bäst av att ha fastat ett par timmar innan och andra känner ingen större skillnad. Man får prova sig fram men första gången skulle vi rekommendera att äta något litet och lättsmält ca 1-2 timmar innan passet. Det är inget kul att vara proppmätt men inte heller en bra idé att vara hungrig och utan energi.
  • Undvik parfymer och krämer med starka dofter i yogastudion pga allergier.
  • Vad har man för kläder? På de varmare klasserna rekommenderar vi att man har så lite som möjligt som man känner sig bekväm med, t.ex. ett par tighta shorts eller byxor och en sportbh (tjejer), och ev ett linne om man vill. Man blir svettig och stora bylsiga kläder kommer klibba fast och störa. På klasserna med lite lägre temperatur kan man ha längre och ev mindre åtsittande träningsbyxor/yogabyxor och tex linne/t-shirt. Men även här rekommenderar vi hellre lite tightare kläder för att slippa fastna och få kläder över ansiktet osv. Men viktigare än våra rekommendationer är att ni känner er bekväma så klart. Så ha på er det som ni trivs i och prova er fram tills ni hittar en outfit som passar just er på de olika passen. 🙂

- HUR BOKAR MAN?

För att kunna boka plats på en klass i studion behöver du inte ha ett aktivt kort. Boka först och köp ett kort första gången du kommer hit. Däremot behöver du ha ett aktivt kort för att kunna boka på dig på onlineklasserna.

Så om du vill yoga online börja med att köpa ett kort som passar dig HÄR.

Sen går du in på schemat och klickar på den klass du är intresserad av.

Då kommer du till en sida där du kan läsa mer om klassen och om du vill reservera en plats, fyller du i ditt namn, e-mailadress samt telefonnummer.

Du får då en bekräftelse på mail på den reserverade platsen, mailet innehåller även en länk dit du går om du behöver avboka klassen. Avgiftsfria avbokningar kan göras upp till 6 timmar före klassen startar. Senare avbokningar kan komma att debiteras, 1 klipp för de med klippkort och 100kr/klass för de med periodkort. Avboka alltid vid förhinder oavsett tidpunkt, ev finns det folk på väntelista, och om platsen hinner fyllas upp av en ny elev så uteblir debitering. OBS! Detta gäller inte Onlineyogan utan bara bokningen av platser i studion. När man har kommit upp i 3 obetalda sena avbokningar eller sk ‘No Shows’ så spärras kontot för boknings till avgiften är betald.

Väntelista skapas så fort en klass är fullbokad. Om det kommer in en avbokning så skickas det automatiskt ut ett mail till ALLA som är med på väntelistan till just den klassen, sen är det först till kvarn som gäller.

Vi rekommenderar alla att skapa ett konto inne på schemasidan så blir det mycket enklare att både boka av sig, boka på sig på fler klasser åt gången, få en översikt över alla dina bokningar, din historik samt dina kort/medlemskap med mera. Där kan du även fylla i om det är något speciellt du vill att din yogalärare ska veta om din fysiska eller psykiska hälsa.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in klasser när det är färre än fyra bokade, senast 2 timmar innan klassen startar. Vi mailar ut information om inställd klass till alla som är anmälda till klassen och markerar klassen som inställd i schemat.

Om ni har några frågor eller problem med bokningen är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Mail: info@trosahotyoga.se
Telefon: Carl 0739-638929 eller Dinah 0708-143663