fbpx

Sanna Nordin

Samtalsterapeut & Healer

Jag heter Sanna och jag möter och guidar människor till större avslappning, lugn och kontakt med sitt sanna jag. Jag är diplomerad samtalscoach, samtalsterapeut och par- och relationsterapeut i Psykosyntes på HumaNova. Jag är även diplomerad Energiterapeut och har gått flera kortare healingutbildningar.

Intentionen med de behandlingar jag erbjuder är att hjälpa dig att komma i större kontakt med dina egna svar, din kropps läkning och ditt sanna jag. Min uppgift är att vara en guide och kanal för insikt och energi som hjälper dig framåt i ditt välmående och i kontakten med dig själv och din själ.

Min egen utvecklingsresa och erfarenheterna av att lära känna mig själv bättre ligger förutom utbildningarna till grund i mitt arbete med klienter. Några egenskaper som är viktiga i mötet med klienter är min närvaro, intuition och starka själskontakt.

Du bokar mina behandlingar via Boka Direkt eller genom att kontakta mig.

Varmt välkommen!

Behandlingar

  • Samtal (med coachande eller terapeutisk inriktning utifrån klientens behov och önskemål)
  • Healing/Energiarbete
  • Möta stress och vardag – stresshantering. Utformas efter klientens behov och önskemål och kan innehålla meditation, samtal, healing, andningsövningar mm.
  • Utforska ditt sanna jag – Lev som du är. Detta är en utvecklings- och läkningsprocess som utformas efter klientens behov och önskemål och kan innehålla samtal, energiarbete, healing, inkänning av kroppen mm. Processen består av minst 5 sessioner med 1-2 veckors mellanrum mellan varje session.
  • Utforska ditt sanna jag – Transformation. Detta är en längre behandling (ca 120 min) som gör det möjligt att utforska och transformera ett specifikt område vid ett tillfälle. Även denna behandling utformas efter klientens behov och önskemål och kan innehålla samtal, energiarbete, healing, inkänning av kroppen mm.
  • Par- och relationsterapi. Riktar sig till par eller andra relationer som syskon, förälder – barn, vänner osv. Ni får hjälp att förstå varandra, komma i större kontakt med er själva och varandra och verktyg för att kunna ha en djupare och tydligare relation även i fortsättningen. Kontakta mig för mer information eller bokning.
  • Familjekarmahealing. Detta är en healingprocess som omfattar 7 sessioner med 2-3 veckors mellanrum mellan sessionerna. Målet med processen är att bearbeta och frigöra karma som du tagit på dig/ärvt från din familj och tidigare generationer. Kontakta mig för mer information eller bokning.

Kontaktuppgifter: