fbpx

INTRO-ERBJUDANDE

Våra introduktionskort är till för dig som är ny till yoga eller ny till Trosa Hot Yoga*. Under perioden har du möjlighet att testa hela vårt yogautbud av olika yogaklasser och yogalärare. Du får dessutom tillgång till våra livesända online-klasser och alla förinspelade klasser i vårt innehållsbibliotek. När ditt introkort löper ut får du ett förmånligt erbjudande på periodkort. 

  • Yoga så mycket du kan och vill under perioden
  • Testa hela vårt utbud av olika yogaformer och yogalärare
  • Tillgång till alla livesända online-klasser
  • Tillgång till alla förinspelade klasser i vårt innehållsbibliotek
  • 20% rabatt på periodkort (1 eller 3 månaders kort) när du tecknar innan introperioden är slut
  • Köper du ett årsmedlemskap bjuder vi på 1 extra månad med yoga.

Vi rekommenderar dig att yoga så ofta du kan, speciellt i början. Ju mer du yogar desto fler fördelar kan du ta del av och desto snabbare kommer du känna effekter, både fysiskt och mentalt.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar, vi finns här för din skull.
Vi blir glada om du mailar till oss info@trosahotyoga.se

* Introkorten gäller endast för nya medlemmar vid ett tillfälle.

Våra yogaklasser

I början kan det vara svårt att navigera och veta vilken yogaform man gillar. Här kan du läsa mer om de yogaformer vi har i vårt schema och utbud.

Första gången?

Om du inte har yogat tidigare kan det kännas läskigt att kliva in i en yogastudio. Här kan du läsa om vad du kan tänka på innan du kommer hit första gången och vad som gäller i studion.

Kurser

Som både nybörjare och erfaren yogi kan det ibland vara kul att förkovra sig lite extra och gå en kurs. Vi erbjuder kurser i bla Gravidyoga, Mamma & Bebisyoga, Barnyoga och Introduktionskurs till yoga i allmänhet.

välkommen som årsmedlem
FÖR 990KR/MÅN

Då ingår alla klasser i studion, alla livesända klasser online, alla förinspelade klasser i vårt innehållsbibliotek, samt alla klasser utomhus under sommaren. Man får frysa kortet en gång utan någon speciell anledning (minst 2 veckor & max 2 månader), och självklart även om man skulle bli skadad eller långtidssjuk.

STUDION & VÄRMEN

Yogastudion är på 102 kvm och vi tar just nu in max 20 personer per klass. Så det går att hålla minst 1 meter avstånd mellan mattorna. 

Salen värms upp av 15 infraröda värmare som är speciellt anpassade för hotyoga och har läkande effekter i sig förutom att de värmer upp rummet på ett jämt och skonsamt sätt till ca 25-36°, beroende på klass. Vi har tre luftfuktare som ser till att luftfuktigheten ligger runt 40%. Värmen och fukten är där bland annat för att hjälpa oss bli mjukare, minska skaderiskerna och för att sätta igång en utrensningsprocess.