fbpx

Sara Knutsson

Friskvårdskonsulent. Medicinsk massage- & laserterapeut

Jag som driver Sara Friskvårdskonsulent heter Sara Knutsson och är på humansidan utbildad Medicinsk Massageterapeut och för häst dipl. massageterapeut samt certifierad laserterapeut. Jag har ett stort intresse att hjälpa och coacha individer på olika nivåer. Genom kunskap och ett lösningsorienterat sinne försöker jag att hjälpa och hitta lösningar på de problem mina kunder har.

Medicinsk massage

Som utbildad medicinsk massageterapeut använder jag mig av ett flertal olika tekniker för att behandla olika tillstånd i rörelseapparaten. Jag anpassar mig efter dina önskemål och behov samtidigt som jag använder min kunskap och erfarenhet för att ge dig så bra hjälp som möjligt.

Dessa olika behandlingsmetoder kan ingå i en medicinsk massage behandling:

IDROTTSMASSAGE

SVENSK KLASSISK MASSAGE

REVOLVING®

MEDICINSK MASSAGETERAPI

KÄKLEDSMUSKELBEHANDLING

KOPPNING

PRT(Positional Release Techniques)

TRIGGEPUNKTSBEHANDLING

KAT (Kontraktion, avslappning, töjning)

STRETCHING

Laserbehandling

Medicinsk Laser är en smärtfri behandlingsmetod som minskar smärta, inflammation och stimulerar läkning. Medicinsk Laser är applicerbar på bl.a. akuta skador, överbelastningsskador, kroniska tillstånd och idrottsskador.

För att nämna några Tennisarmbåge, Ryggskott, Diskbråck, Golfarmbåge, Ledinflammation, Lumbago, Löparknä, Whiplash, Stukningar och Muskelbristningar.

Det som gör Laserljuset unikt är att det består av en och samma våglängd som gör att den kan tränga djupare ner i vävnader än t.ex. LED.

Kontaktuppgifter: