fbpx

Mikael Kolthoff

MediYogaterapeut. Klangskålsbehandlare.

– bor i Trosa och undervisar i MediYoga, meditation, pranayama samt håller i Sound Healing med klangskålar och gongar. Micke erbjuder även klangskålsbehandling individuellt eller i mindre grupp.

Efter 27 år som proffesionell sångare i Operakören på Kungliga Operan fick jag en neurologisk diagnos och hittade Mediyoga och meditation som ett verktyg att hantera allt vad det innebär. Yogan och Meditationen har förändrat mitt liv på många plan, bara att träna sig att andas långt och djupt kan direkt förändra ditt mående. När jag kände de stora förändringar det gav ville jag fördjupa mig och hjälpa andra på samma sätt som jag blivit hjälpt, och det ledde till en utbildning till lärare/terapeut i Mediyoga. Jag har fördjupat mig i Stress/utmattning och olika andningstekniker som också är så helande och läkande. Jag använder mig av ett flertal olika meditationstekniker och har gått kurser för bl.a Joe Dispenza.
Jag har också utbildat mig i klangskålsterapi där jag använder Tibetanska Klangskålars läkande vibrationer under mina pass under vilan och kan ge Klangmassage och Klangmeditationer. Använder också Gong för läkning och avslappning. Jag känner en oerhört stor tacksamhet när jag kan hjälpa andra att må bättre och hitta hem i kroppen. Det bästa med Mediyoga är att alla kan göra den, går lika bra att utföras sittandes på stol. Är det rörelser du inte är bekväm med så anpassar vi dem till det som känns bra för dig i stunden.

Kontaktuppgifter: