fbpx

Ungdomar & unga vuxna yogar gratis i maj!

Gratis yoga till alla ungdomar 13-23 år under majmånad!

Maj kan vara en stressig månad för många med mycket skolarbeten, deadlines och jobbsökningar inför sommaren. Och vi vet vilken otrolig skillnad det kan göra att yoga några gånger i veckan för hälsan, både fysiskt och mentalt. Så varför inte prova?

Hur gör man?

  1. Gå in på schemasidan genom att klicka HÄR.
  2. Välj vilket yogapass du vill vara med på, boka in dig med namn, mejl och telefonnummer.
  3. Kom minst 10 min innan klassen börjar och säg till i receptionen att du vill ta del av erbjudandet under maj.
  4. Vår personal lägger då in gratis yoga på dig under hela maj och du kan gå på så många yogaklasser som du vill.


Kom i håg att alla klasser passar nybörjare, och att INGEN är för stel för yoga. Däremot finns risken att du blir både mjukare, starkare, gladare och mer balanserad. I yogan finns det INGEN prestation, alla yogar utifrån sin egen förmåga och dagsform. Ingen jämförelse eller tävling med andra ord. Yoga handlar framför allt om att lära känna sin egen kropp, känna vart gränserna går, när du ska backa och när du kan utmana dig mer, och mer ofta än sällan får vi en känsla av att vi faktiskt klarar mer än vad vi tror. Yoga bygger inte bara fysisk och mental styrka utan även uthållighet, självförtroende, tillit, medkänsla, tålamod, insikter och en närmare relation till dig själv som du kommer ha stor nytta av under resten av ditt liv.

Vissa av våra yogaklasser har fokus på att aktivera, utmana och att vi ska svettas, andra har fokus på total avslappning och att vara stilla lite längre. Båda utmanande men på olika sätt. Det finns en stor variation på klasser med olika intensitet och utmaningar. Så testa gärna så många olika former som möjligt och gärna fler än en gång styck. Se vilka som blir dina favoriter!

Vi ser fram emot att se er i studion!

Varmt välkomna!