fbpx

YOGA GAMES 27-29 januari

Yoga games

Stockholm 27-29 januari

 

Missa inte årets mest efterlängtade event!

Yoga Games är 3 dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops.

 
Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på.
Se till att boka i tid då många klasser blir fulla.
 

Ta chansen till en unik upplevelse där internationella och lokala lärare skapar ett magisk schema. Besök även den populära hälsomässan med fantastiska utställare. Detta blir sjunde året i Stockholm och första sedan 2020.

 

WE RISE UP

Temat för detta event är WE RISE UP! Vilket är exakt vad vi gör, efter tuffa perioder reser vi oss, det är vår natur. Vi har gjort det på yogamattan hundratals och tusentals gånger och på Yoga Games Stockholm gör vi det tillsammans.

PROGRAM & LÄRARE

Vi har fantastiskt line-up nya och gamla lärare som skapar ett dynamiskt schema med stora variation för alla nivåer. För att nämna några nya: Hiro Landazuri delar flitigt populära videos på sin intagram. Har tidigare varit med både i Köpenhamn, Göteborg och i september i Båstad.  Dages Juvelier Keates från New York är något av lärarnas lärare, med enorm kunskap och teknik. 

Från Tyskland kommer Jang-Ho Kim en eftertraktad lärare vi försökt boka under fler år. Även graciösa Francesca Golfetto gör premiär för Stockholm. Vi ser även fram emot att välkomna Ulrica Wihlborg Forrest som vänt hem till Sveirge efter många år på den internationella yogascenen i Los Angeles.

Från tidigare års populära namn återfinns Rusty Wells, Michael James Wong, Johanna Hector, Ulrica Norberg, Helena Wintre, Emilia Löf Karlsson med många flera. 

 

 

STOCKHOLM 27-29 JANUARI

Yoga Games är den självklara mötesplatsen för alla med intresse för yoga! Vi är stolta att 2023 arrangera Yoga Games i Stockholm för sjunde året, och nu för första gången sen 2020. Biljetterna kostar mellan 1000-2750 kr beroende på antal dagar du deltar.

Early Bird

Senast 8 januari 2023
Fredag 1200 kr
Lördag & Söndag 2450 kr
Lördag eller söndag 1590 kr 

Från 9 januari 2023
Fredag 1400 kr
Lördag & Söndag 2650 kr
Lördag eller söndag 1790 kr 

 

HUR BOKAR JAG MIN BILJETT?

Vid bokning väljer du först vilka dagar du skall gå, i steg två väljer du de klasser du önskar och går vidare med din information samt betalning via kort. Läs gärna genom schemat innan så du vet lite om klasserna och lärarna.

OBS! Glöm inte att fylla i rabattkoden: trosahotyoga15 för att erhålla 15% rabatt på ditt totala pris.

Klasserna är markerade i kategoriena Återhämtande – Fysisk – Talk och Workshop.

När du bokat dina klasser är du garanterad din plats på dem. Efter genomförd bokning får du bokningsbekräftelse/kvitto via mail. Ändringar i ditt schema kan göras i efterhand genom att konktata oss.  

Yoga Games är en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga. Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

 

 

HÄLSOMÄSSAN

En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare brukar har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig! Helt graits entré och öppet för allmänheten, inga biljetter behövs.

GRATIS YOGA SALEN

Under Yoga Games erbjuds även en gratis yogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca 3 veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

BILJETT TILL ENSTAKA KLASSER

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 kr.

Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår 5 klasser per dag.

Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.