fbpx

Nästa: Fullmånecirkel & Shaktiyoga – SÖNDAG 5/2

Välkommen på Fullmånecirkel med avslutande Shakti yoga!

med Jeanette

Söndag 5/2  kl 15-16:30

 
Med hjälp av fullmånens starka energier kan vi få hjälp att släppa taget om negativa tankar, känslor, beteenden, saker mm som inte gynnar oss längre. Och precis som månen lever vi kvinnor också i cykler med vår menstruation och under månens påverkan.
Och fullmånen erbjuder oss en paus för vila, reflektion och återhämtning där vi mentalt och känslomässigt kan släppa det vi behöver släppa för att kunna utvecklas vidare!
 
Vi kommer börja passet med en fullmåne ritual och avsluta med shakti yoga för att grunda och connecta ännu mer med våran womb och femininitet!
 
I yogan kommer vi mjukt landa in i våra kroppar och våran feminina energi, och vi låter det sensuella i oss få ta plats och uttryckas under passet!
 
Fokuset i yogan är på att mjuka upp och öppna upp våra kroppar för våran sexuella energi och kraft, genom lugna och mjuka rörelser i närvaro. Och på att finna njutningen och kärleken till oss själva genom våra kroppar!
 
Vi använder oss av flödande rörelser där hela kroppen få vara med, för att öka cirkulationen och mjuka upp våran  faschia och därmed kunna släppa på spänningar så vår energi kan flöda fritt.
 
Varmt välkomna!