fbpx

NÄSTA LJUDRESA MED KLANGSKÅLAR, GONG & GRUPP HEALING 29/7

LJUDRESA MED GONG, KLANGSKÅLAR & GRUPPHEALING

EN FREDAG I MÅNADEN  

NÄSTA TILLFÄLLE ÄR: FREDAG 29 JULI

 
 
Sound Healing/Ljudterapi/Klangskålsmeditation/Gongbad
 
Enkelt handlar det om att låta dig översköljas av ljud och vibrationer som får dig in i djup avslappning både fysiskt och mentalt.
I Soundhealing används olika instrument som tex Tibetanska klangskålar, gongar, Shamanska trummor, Shantis mm, som sedan tusentals år har använts i flera olika kulturer för dess läkande ljud och vibrationer. Vibrationerna kommer åt de mest djupt liggande spänningarna och kan på det viset sätta igång kroppens egna läkningsprocesser. Gongens vibrationer är kraftiga och hjälper dina muskler att slappna av. Dessutom stimuleras alla flöden i kroppen. 
 
När kroppen slappnar av och öppnas upp av vibrationerna från ljudterapin kan den lättare ta emot de läkande energierna som förmedlas i grupphealingen.
Healingen är intuitiv och sker i samarbete med ärkeänglar. Det är ett sätt att göra livskraft och ovillkorlig kärlek lättare tillgänglig för deltagarna och healingenergin hjälper till att balansera kroppens energisystem fysiskt, mentalt och emotionellt.
 
Efteråt känner du dig ofta avslappnad och renad fysiskt och mentalt.
 
Micke Kolthoff står för ljudresan och Sanna Nordin ger grupphealing.
 
Detta är en magisk upplevelse som måste upplevas!
 
Salen är uppvärmd till 25-26°.
 
Detta event ingår i alla våra medlemskap, periodkort och klippkort, och kostar 200kr för en drop in.
Bokningen öppnar 30 dagar innan.
 

Varmt välkomna!

Sanna Nordin är diplomerad samtalscoach, samtalsterapeut och Par- & Relationsterapeut, alla inom Psykotes på Humanova. Hon har även gått flera olika healingutbildningar bland annat en ettårig utbildning till Energiterapeut på Energy Talk och flera kurser i Ärkeängelhealing hos Solen i Jorden.

Micke Kolthoff är utbildad Mediyogalärare och Mediyogaterapeut och har även utbildning inom Klangskålsterapi/Ljudterapi/Gong. Micke bjuder på ljudresor under avslappningen på alla sina Mediyogapass hos oss och håller Ljudresor med klangskålar och gong regelbundet på THY.