fbpx

INTRODUKTIONSKURS

3 SÖNDAGAR KL 16-17:30

 

Välkommen till en Introduktionskurs på 3 tillfällen!

Vi går igenom grunderna i fysisk yoga men pratar även kort om yogafilosofi och yogans övriga delar. Du kommer få lära dig om våra olika yogaformer och dess skillnader, likheter och fördelar. Under första träffen får ni först en kort presentation av yogan i allmänhet med inslag av lite historia och filosofi, därefter kommer ni få prova på några av våra lugnare yogaformer; Terapeutisk yoga,  Yinyoga och Restorative yoga, i ca 25-26°. Andra träffen kommer vi gå vidare mot de lite varmare klasserna i schemat (28-32°); Mjukyoga/Morgonyoga och Vinyasa yoga. Denna träff har vi har mer fokus på de klasser där vi rör oss mer i flöde och med andetaget. Tredje träffen kommer vi höja temperaturen ytterligare (34-35°) och testa på Hot Yang och Hot Flow (våra varmaste klasser).

Kom och se vilken sort som passar dig bäst och vad yogan kan göra för dig och din fysiska och mentala hälsa!

Hösten kurs var:  söndag 19/9, söndag 26/9 & söndag 10/10 –  alla träffar kl 16-17:15 (Uppehåll söndagen den 3/10).

Nästa kursstart blir i slutet på januari: söndag 30/1, söndag 6/2 & söndag 13/2 – alla träffar kl 16-17:30. 

Under våren planerar vi eventuellt fler Introduktionskurser beroende efterfrågan.

Pris: 690kr för 3 tillfällen.
 
Vid intresse för vinterns & vårens kurser mejla oss, info@trosahotyoga.se.
 

Varmt välkomna!